Mijn Make-up Stash

hey Allemaal!

Vandaag laat  ik zien wat er in mijn beautybag zit. Ik vertel er ook gelijk bij wat ik er van vindt 😉tadaa!!! Dit is mijn beautybag…….. Wauw!:-| Maar oke, ik kreeg hem op mijn 6de of 7de voor Sinterklaas met 2 mini’s Rexona deodorant. Ik was ook heel verdrietig op 7 jarige leeftijd toen ze allebei op waren.

Mijn make-up stash (beautybag)

Als eerste heb ik mijn Make-up Under Base van de Etos. Hij lijkt erg op een neutrale dagcrème. En ruikt daar ook naar.

mijn make-up stash (make-up under base)

Dan pak ik vaak mijn Pure coconut lipbalm van Inecto. hij is niet zo fijn als babylips, want het is van Coconut en dat is niet zo gemakkelijk helemaal fijn te malen. Maar nog steeds, zoals jullie weten, vind ik Kokosnoot superfijn en lekker. Al voor dat die hele hype begon ,omdat ik natuurlijk vroeger al in de Filipijnen kwam en dan gebruik je het echt heel veel.

mijn make-up stash (lipbalsem)

Daarna ga ik vaak verder met mijn foundation soms gebruik ik een vloeibare, “002”, en anders is het een soort van BB Cream compact cream, “002”. Ze zijn allebei van de Etos omdat ik nog best wel jong ben en ik ben nog een beetje aan het expimenteren met Foundation en BB Cream. Ik gebruik vaker de compact BB cream en dan gebruik ik het sponsje dat erbij zat.

mijn make-up stash (foundation& BB cream)    mijn make-up stash (foundatio &BB Cream)

Als ik dat gebruikt heb, dan pak ik mijn concealer, dit is de kleur “020 light beige”, en mijn concealerkwast. Ik breng het aan in een driehoek en dat blend ik uit met mijn sponsje van de douglas.

mijn make-up stash (Concealer+Spons)

Ik poeder daarna alles af. Dat doe ik met mijn All Matt Plus Powder van Catrice, “025 Sand Beige”. Ik breng het aan met mijn mini stippling brush van de Primark (trouwens de concealerkwast komt ook van de Primark). Ik ben nog op zoek naar een fijne en echt Zacht poederkwast.

mijn  make-up stash (Poeder)

Wat ik Daarna opdoe is oogschaduw. Ik heb 2 oogschaduw ‘dingen’ in het tasje. Ze zijn allebei van Miss Sporty. De ene is met de kleuren wit, licht zilver, donzer grijs en zwart (ik weet niet welk nummer het is, heb het nog geprobeerd op te zoeken alleen was hij van de oude collectie dus tja). De andere is Alleen Donkerbruin'(“112 Amber”).

De rest +de foto van de oogschaduw zien jullie de volgende keer wel weer 🙂

XXX Katja

Geef een reactie