Review Fruity Feast mask – Hema

Hoi laatst was ik bij de Hema en daar heb ik deze soort van klei masker gekocht en die ga ik vandaag met jullie reviewen

Het Masker ruikt echt heel erg lekker het heeft een soort van Tropische fruit geur. Dat zou wel moeten want er zitten Perziken,Granaatappels en Abrikozen olie in en die olie zocht er voor dat je huid lekker zacht wordt en lekker ruikt natuurlijk 🙂

Wat ik merkte toen ik het aan bracht is dat het een hele klei-achtige struktuur heeft dus het is best wel dik. ik heb persoonlijk veel te veel aangebracht en dat zorgde er wel voor dat ik me mond amper kon opentrekken dus daar moet ik wel op letten de volgende keer. Maar des al niet te min was het wel een lekker masker en als je niet van die trekkerige gevoel houdt dan zal ik de masker zeker niet aanschaffen als ik jou was 😀

WIN_20150815_13_29_21_Pro

 

+ en – punten

+Ruikt lekker

+Doet wat het belooft

+Niet duur ( 1,50 )

+Zit best wel veel in

-Moeilijk van af te halen

Raad ik het jullie aan: Jazeker!

(Als je niet van Perzik,Granaatappel of Abrikozen houdt of als je er allergisch voor bent zou ik het niet halen en ook niet als je van die trekkerige gevoel houdt ook niet wat ik al eerder had gezegd)

Dit was mijn Review hopelijk hebben jullie er wat aan gehad en dan zie ik jullie de volgende keer weer !!

 

XXX Cora

Geef een reactie